Stakelogic lan MrQ Tim kanggo Konten ing Pasar Inggris
Toto

Stakelogic lan MrQ Tim kanggo Konten ing Pasar Inggris

Stakelogic wis announced kemitraan anyar pengeluaran sdy MrQ , salah siji merek casino online anjog ing Inggris. Akibaté, Stakelogic bakal masang portofolio lengkap game karo MrQ lan introduce luwih saka 250 slot game kanggo lapisan. Integrasi kasebut bakal ditindakake liwat Relax Gaming, aggregator produk pihak katelu Toto HK lan pangembang produk game bespoke dhewe. More […]

Toto

Paf lan Warna Line Mlebu Kontrak Anyar kanggo Terus Partnership

Nyambung gambling result sgp operasi metu saka Finland, Paf, announced wis gawe anyar noto karo Norwegian cruise lan ferry operator Color Line kanggo terus nyedhiyani peralatan game onboard. Gambling Equipment ing Papan Kontrak long-term anyar antarane Paf lan Color Line bakal mesthekake Paf terus kanggo sumber peralatan game ing Papan kabeh limang kapal penumpang Toto […]